Activiteiten

Wandeling “tussen Leien en Pleinen”

    Jaarlijks organiseert onze oud-leerlingen vereniging een unieke wandeling onder leiding van een ervaren gids. Hebt u zin om mee te gaan? Dit jaar blijven we in de stad voor onze POL-wandeling. Op zaterdagen 27 mei en 3 juni 2023 laten we de districten even links liggen en kijken we wat het stukje bijna-binnenstad ons te bieden heeft. We laveren tussen Leien en Pleinen en beloofd; u zal her en der zeker iets nieuws ontdekken!

    Deelnemen aan de wandeling bedraagt €15/persoon (proevertjes inbegrepen). Na de wandeling is er de mogelijkheid om mee te gaan dineren. Dit zit niet in de prijs inbegrepen. We vertrekken om 13:30 aan het Sint-Lievenscollege in de Kasteelpleinstraat 31 en na een namiddag vullend programma eindigen we omstreeks 17:00 op het Mechelseplein (voor de parkeerders: we blijven in dezelfde buurt). Achteraf plannen we een etentje in de buurt

    Uw deelname is bevestigd na betaling van €15 (/persoon) via rekeningnummer IBAN BE 93 4127 1940 9167 met vermelding van uw naam + wandeling en eventueel etentje ‘Tussen Leien en Pleinen’, ten laatste op 22/5/2023.

    Schrijf u nu in via onderstaand formulier.